Jahopp, då var det dags alltså. Ny blogg, ny plattform, nytt jag?
Vet inte riktigt angående det där sista, men de två andra är korrekta åtminstone.

Ny blogg

Yes, så är det. Kände att jag vuxit ur den gamla Wordpress-drivna bloggen. Jag gillar verkligen Wordpress som ett verktyg för att bygga hemsidor, men det tar fokus från det jag verkligen vill göra med min hemsida - skriva. Att faktiskt få fram det jag går och grubblar på, få på pränt de idéer som trängs i min hjärna och kanske - kanske - påverka någon och göra världen till en bättre plats.
Nåja, tanken är ju god åtminstone!

Ny plattform

Ja, det är alltså inte Wordpress som ligger bakom denna nya blogg utan Ghost. En Node.js-plattform som uteslutande är byggd för just bloggar, där fokus ligger helt på innehållet.
Ska onekligen bli spännande att se hur det är att använda i långa loppet.
Jag kommer ju till största delen skriva på svenska, åtminstone såhär i början, och då bör jag se till att översätta all frontend också, så det inte blir svengelska. Men först ska jag se till att få ordning på sidan rent visuellt, samtidigt som jag fyller på med innehåll.

För första gången skriver jag följande här:
Jonas, signing off - for now...