Jag har sådan oerhörd skrivklåda! Jag vill bara skriva och skriva och skriva – men jag har inte helt och fullt bestämt mig om vad.

Det är väl lite det som är syftet med den här bloggen i och för sig, att jag ska ha ett utrymme där jag kan skriva om vad jag vill, när jag vill. Problemet är bara att det alltid går 100 år mellan uppdateringarna.

Jag vill ändra på det, jag vill bättra mig, och framförallt: JAG VILL SKRIVA!

Just nu sitter jag och funderar på om jag ska ha kvar just den här bloggen eller om jag ska flytta ut den till en annan plattform – WordPress tjänar mig väl, men jag är ändå sugen på att testa att använda någon ny plattform – där jag kan sätta skrivandet i fokus. Allt annat; recensioner, mina samlingar, spelvideos (som jag kommer ordna fler, promise!) och så vidare kommer finnas kvar här, men just bloggandet förtjänar en bättre plats.

Frågan är var.

Den som lever får se!

Jonas, signing off – for now.