Mm-hm. Inte direkt toppenhög frekvens på uppdateringarna här ännu, men ändå bättre än inget. Tänkte berätta lite om vad jag planerar att göra i framtiden med den här sidan och även resterande delen av min digitala närvaro.

Vi börjar med den här hemsidan.

Jag är tämligen nöjd med utseende och så vidare, men det känns som att det saknas något. Detta något är en koppling mellan skivsamlingen och Spotify. Tanken är att skriva någon form av funktion som hämtar in alla album i skivlistan och länkar dessa till Spotify så du, kära läsare, kan lyssna direkt på alla mina skivor (eller i alla fall de som faktiskt finns på Spotify, vilket är ganska många men dessvärre inte alla) utan att behöva söka efter dem osv. Någon form av sökfunktion för skiv- och spelsamlingarna behövs också, då ingen av dessa listor fungerar så bra ihop med hemsidans inbyggda sökfunktion. Ska även försöka fylla på lite med olika recensioner, men de dyker upp när de dyker upp så att säga.

En tanke är att lägga till ytterligare sektion på sidan också, med de fotografier jag tar och känner att jag vill dela med mig av till omvärlden (något mer seriösa bilder än de som dyker upp på till exempel min Instagram (där man just nu kan se en bild på min bil som bestämde sig för att en spindelled är något man kan släppa taget om när som helst och hur som helst). Nåväl, nu ska jag inte spåra ur här. Fotografisektion alltså, måste bara hitta eller bygga ett verktyg/galleri som presenterar fotona på det sätt jag vill.

Det var nog det jag kan komma på gällande själva hemsidan.

Vidare till andra planer således.

Brukar rätt så ofta kika på olika Let’s Play-videos på bland annat Youtube (alltså videos där någon spelar ett spel och kommenterar det, mycket mer underhållande än det faktiskt låter). Har blivit väldigt inspirerad av detta och planerar att slänga upp en sådan kanal själv. Har egentligen allt jag behöver för detta, frånsett en bra mikrofon för detta ändamål. I och med musikstudion har jag bra mickar redan, men inte för rent tal. Eller jo, min kondensatormikrofon fungerar fint för tal, men då den är rördriven är den lite bökig att flytta på från sångstativet till skrivbordet. Bekväm som jag är behövs alltså en ytterligare mikrofon.

Dessutom är det alltid kul med nya prylar.

Har lite idéer för olika spel, till exempel FTL (Faster Than Light), Minecraft och XCOM: Enemy Unknown. Om du som läser detta har förslag på andra spel som du skulle vilja se mig misslyckas i (eller åtminstone spela halvdåligt), lämna gärna en kommentar nedan med ditt önskemål!

Just ja!

Måste pusha lite för min nya minihemsida också, http://jonas.today/. Där samlar jag information från den här sidan, min Twitter (som jag inser nu att jag måste fixa en ny header till snart, när jag får den nya designen) och min Instagram. Så kolla gärna in den och bokmärk sidan! Lägg för övrigt också till mig på Twitter, skriver en del dumheter där ibland som kan vara kul att läsa.

Avslutar denna wall of text-post nu. Framtida inlägg ska jag se till att pynta med lite fina bilder och så vidare, för det har jag läst att man ska ha för att hålla kvar en läsare.

Eller något.

Nåväl, ska skriva mer här inom kort!

Jonas, signing off – for now…