Hoppsan, det har visst gått över ett år sedan jag skrev något här senast. Det ska det bli ändring på nu dock!

Har möblerat om, städat, putsat, förfinat – och bytt domännamn sedan sist.

Kände att gamla terrority.com började bli lite till åren kommen. Designen var inte ”jag” längre och domännamnet… Ja, det kanske orsakar lite för många höjda ögonbryn hos FRA och NSA, så… Nu när det jcx.se som gäller istället. Ni som känner mig kan troligtvis lista ut vad förkortningen står för, ni andra får helt enkelt fråga i kommentarerna nedan eller så.

Det har varit ett spännande år – såklart – men jag tänker inte hänga kvar i det förgångna, utan detta inlägg signalerar alltså en nystart av bloggen/sidan, vilket känns väldigt skönt!

För att underlätta för de som vill hänga med mig i den digitala världen har jag också satt upp en liten samlingssite här:

http://jonas.today/

Nu i och med de nya toppdomänerna (som blir allt fler) kunde jag inte låta bli att registrera en .today-domän. Vill du också ha nya domännamn kan du registrera det på t.ex. det webbhotell jag jobbar på: ODERLAND Webbhotell AB. (Detta är inte reklam, men man vill ju lyfta fram jobbet lite. Reklam kommer jag aldrig lägga upp på den här sidan, det är ett löfte. Mina musikhemsidor kommer jag däremot skriva en del om, som planerat.)

Nåväl, ska inte skriva så mycket mer frånsett: Nu kör vi! På hemsidan kommer alltså musik dyka upp, tankar och dumheter (som vanligt) och även lite recensioner av film, musik och spel. Ska även se till att uppdatera listorna över mina samlingar (både spel- och skivditon är lite dåligt uppdaterade just nu, saknas en del grejer på vardera – inte mycket, men tillräckligt för att de ska kännas allt annat än kompletta).

Jonas, signing off – for now…