Jahaja, idag var det alltså dags för bio igen. Skäms lite för att skriva detta, men det var Breaking Dawn del 2 som stod på programmet. Och jag skäms ännu mer över att erkänna att den faktiskt var helt okej, på gränsen till bra. Jämför man den med de fyra första filmerna i serien (som jag och Sara plåg… sett i veckan) var den till och med ordentligt bra. Filmen var inte fullt så bristfällig i handling, dialog och skådespeleri som de tidigare utan gick att se utan att tankarna gick iväg till trevligare aktiviteter, som att slita loss sina naglar eller hoppa från broar. Skämt åsido, filmen var oväntat ösig, actionfylld och mörk.

Utöver detta har jag inte så mycket att komma med idag, det har inte hänt sådär väldigt mycket sedan jag skrev senast. Kan dock tipsa om den här videon, den är mycket pricksäker och helt enkelt klockren:

Jonas, signing off – for now…