Jahaja, då var det ett par tusen år sedan jag uppdaterade här igen då, jag säger då det; jag är kass på att hålla den här bloggen levande! Men jag gör väl ett nytt försök att ge lite konstgjord andning till den i och med detta inlägg, heja mig!

Just ja, anledningen till valet av bilden ovan är att jag helt enkelt lyssnar på denna ypperliga skiva då jag skriver detta inlägg. Har du inte lyssnat på den redan? Gör det! Det är en order!

Vad har då hänt sedan jag skrev ner några förvirrade tankar här senast? Oj, det är enormt mycket verkligen! Vet dock inte riktigt hur mycket jag vågar skriva om, men det mesta kommer jag nog kunna nämna utan att väcka allt för stort anstöt hos någon.

Det mest markanta som hänt är att jag flyttat in hos S, vilket skedde för ungefär en och en halv månad sedan. Det är trångt, men ofantligt mysigt! Två personer på 18,5 kvm fungerar verkligen jättebra bara man respekterar och älskar varandra!

Det näst mest markanta som hänt är att jag gått och blivit med lägenhet! Eller ja, i praktiken blir det väl så att S och jag helt enkelt fått ett ställe till att leka – och laga mat – på. Så under den senaste tiden har vi städat som tokar i den nya lägenheten och börjat transportera dit de enorma mängder med prylar jag gått och samlat på mig under åren. Det blir säkert så att jag kommer börja slänga grejer allteftersom nu, för att helt enkelt få plats med nya… Nog om detta nu, nu fortsätter vi istället med lite saker som hänt.

Stenshuvud, Skåne

Vid valborg var jag nere med S en sväng till Skåne, eller ja – jag åkte ner till henne efter hon varit där över påsk. Det var mycket trevligt att få se en del av södra Sverige jag aldrig varit i! I och för sig har jag varit i Skåne tidigare, men inte just i de trakterna. Dagen innan valborg åkte vi en sväng tvärsöver landet, till Simrishamn och Stenshuvud Nationalpark. Det var förvisso tämligen blåsigt den dagen, men attan vad fint där var (och förhoppningsvis fortfarande är)! Långa stränder med såväl småsten (som på bilden ovan) och även fin sand. Gilla!

S på Stenshuvud

S passade faktiskt på att ta ett dopp i det kalla havet också, den tokan! Hon skakade som ett asplöv efteråt, men verkade ändå nöjd över att ha fått ta årets första dopp innan maj månad.

På vägen hem till S’s pappa där vi spenderade nätterna åkte vi förbi Kiviks musteri och köpte på oss en massa gott att dricka – det gör jag gärna om, för det var verkligen gott och därtill väldigt billigt!

Valborgsmässoafton spenderades sedan med grillning hos S’s mamma och hennes särbo med grillning – mycket mycket gott! Sedan åkte vi in en sväng till Stadsparken i Lund och mötte upp några av S’s vänner. Generellt sätt kan jag konstatera att just den dagen på året inte är den optimala att besöka Lund, haha. Otroligt galet mycket folk som dessutom till största delen var mer eller mindre aspackade redan tidigt på eftermiddagen. Ja se skåningar… Men det var trevligt ändå. Dock blev det lite småkyligt när mörkret började falla, men det avhjälptes ganska snabbt när de tände majbrasan. En så stor eld har jag aldrig sett!

Majbrasa

Tror detta var allt jag känner för att skriva i nuläget, ska försöka komma ut med ett nytt inlägg relativt snart.

Jo, förresten! Tänkte jag skulle tipsa om de två senaste låtarna med In Flames också! Den första är den officiella videon till låten Deliver Us, inspelad här i Göteborg, och den andra är en ”läckt” låt, titelspåret från den kommande skivan Sounds of a Playground Fading. Mycket nöje!

Jonas, signing off – for now…