Som jag skrivit tidigare på den här bloggen så finns det bra dagar och så finns det magiskt underbara dagar. Den här dagen tillhör tveklöst de av den senare kategorin! Jag och min älskade Sara tillbringade flera timmar i soliga Slottsskogen, hade picknick uppe i utkikstornet och hade det allmänt fantastiskt mysigt. Hon är verkligen den drömtjej jag väntat hela livet på att träffa, det råder det inga som helst tvivel om! Känslan av att få ”bara vara” är helt underbar och det känner jag till fullo att jag kan vara tillsammans med henne!

Annars så har det hänt ruggigt mycket den senaste tiden, framförallt den senaste veckan. Dessvärre rätt så jobbiga grejer som jag inte vill skriva om här, men en konsekvens av en händelse är i alla fall att jag nu sitter i Saras lägenhet, trots att hon befinner sig 30 mil härifrån. Jag trivs väldigt bra i den här lilla lägenheten faktiskt, synd bara att de som delar köket med oss är så himla slarviga! Undrar om de skulle sköta köket lika dåligt om de var ensamma i det…

Avslutar det här lilla inlägget (ska verkligen försöka att skriva lite oftare igen, men det går väl som vanligt sådär, men men) med en av de finaste låtarna jag någonsin hört: Amaranthine av svenskdanska gruppen Amaranthe:

Like a sign
Like a dream
You’re my amaranthine
You are all I needed, believe me
Like we drift in a stream
Your beauty serene
There’s nothing else
In life I ever need
My dream, amaranthine

Det var allt för denna gång gott folk, godnatt!

Jonas, signing off – for now…