Det finns dåliga dagar, okej dagar, bra dagar och fantastiskt underbara dagar. Idag har jag haft en tillhörande den sistnämnda kategorin. Jag och min himmelska S har spenderat större delen av dagen tillsammans och har bland annat avlagt visit på mitt gamla favoritmuseum här i stan, Naturhistoriska muséet.

Där spatserade vi runt bland alla de olika uppstoppade djuren, hand i hand så som vi alltid går, och förundrades över alla konstiga fiskar och reptiler. Därtill gjorde vi så gott vi kunde att hålla oss lugna och inte få totalspel på alla högljudda småbarn som sprang runt benen på oss. Suck! Barn är då verkligen inte söta! Märkligt egentligen, alla djurungar är ju mer eller mindre söta – frånsett just de som tillhör vår egen art! De är skräniga, skitiga, störande och då rakt inte det minsta söta överhuvudtaget!

Jorden är nog överbefolkad som den är, så snälla alla människor! Sluta producera fler barn! Använd skydd!

Nåväl.

Störande barn till trots var det helt underbart att spendera tid tillsammans! Det känns verkligen som att S och jag känt varandra så enormt mycket längre än vad vi gjort, det är helt magiskt!

Aldrig vill jag vara utan det vi har, den underbara förtrollning vi lever i…

Nu väntar sängen och förhoppningsvis en natt fylld av vackra drömmar – jag vet åtminstone vem jag ska drömma om…

Jonas, signing off – for now…