Gott nytt år på er! Tänkte försöka inleda året med att skriva lite mer här. Har man en blogg bör man ju använda sig av den också.

Det är nu 2011. Ödesåret! Det år som det är tänkt att jag ska disputera – om allt går som planerat.

I oktober.

Det betyder att det är 10 månader kvar att göra 2 års arbete på. Det kommer gå jättebra… Nåväl, nu ska vi inte ta ut något i förskott här, det kommer säkert gå jättebra! Så nu fokuserar vi på något annat!

Att det är ett nytt år innebär egentligen inte så mycket, men man ska ändå lära sig att skriva 2011 istället för 2010. Dock så har det hänt mycket under det år som gått. Tidigt under föregående år träffade träffade jag en tjej som fick min värld att gunga, och vi blev efter många om och men och diskussioner ett par. Så sommaren fortlöpte ganska snabbt, och hösten likaså.

Sedan hände det något.

Mina känslor började vackla. Det kändes inte rätt, men jag gjorde vad jag kunde för att skaka av mig den känslan. Det fungerade inte i längden, och nu för några dagar sedan – under de sista skälvande dagarna av året, blev jag tvungen att avsluta det hela. Det gick helt enkelt inte att intala sig något som inte fanns. Vänskapen kommer nog alltid finnas där, men inget mer. Att jag dessutom kommer ha sjukt mycket att göra under det år som kommer gör ju inte det hela bättre heller.

Så ja, för att sammanfatta: det är slut mellan mig och J.

Det är aldrig roligt när något sådant här händer, men som sagt – man kan inte leva i en lögn och hoppas att det löser sig när det inte finns något att bygga på.

I övrigt har det varit jul och nyår nu, vilket ju alltid är trevligt – om det inte vore för min familjemedlems sjukdom. Men vi gjorde vad vi kunde iaf, och det var trevligt ändå! Julaftonen bjöd på fina julklappar som alltid, och nyårsafton (alltså gårdagen) bjöd på god mat och trevlig underhållning på TV. Känner mig som en pensionär som firar in det nya året med TVn, men förhoppningsvis blir det ändring på det från och med i år! Har stora förväntningar på det nya året i alla fall!

Nu ska jag inte svamla på mer utan fortsätta sitta och mysa i värmen av datorns sken och titta på film.

Så än en gång önskar jag er ett gott nytt år, som jag har en känsla av kommer bli det mest fantastiska år hittills i mitt liv – av flera anledningar… Det känns åtminstone väldigt bra just nu..!

Jonas, signing off – for now…