Sagt om låten on the internet:

”En riktig vacker rocklåt och vi vet ju att i Eurovision brukar ofta rocklåtar gå till final. Skulle även gå rätt bra i Melodifestivalen tror jag, men fortfarande osäkert efter förra årets bästa låtar var från rockband och blev utslagna av en överspeedad Pernilla Wahlgren..say no more..Ligger bara på 140:e plats, Kom igen nu, den ska väl i alla fall topp 100!”

Och en annan:

”Plats 1: Angel of salvation – Memorial Arch
Betyg: 5
Motivering: Det här är den bästa av de bästa i webbjokern 2010. Den börjar oerhört fint och när sångaren i bandet börjar ta i med rockrösten samtidigt som balladfeelingen finns kvar så blir allting bara så klockrent. Den här har växt något otroligt för mig. När jag hörde den första gången så var den bara i mitten men därefter har den växt något otroligt. Jag hoppas att den här vinner i år.”

Ett tredje fint omdöme:

”Balada rock orquestrada – Angra sueco, com refrão forte e cheio de guitarras. Muito rock para o Eurovision. Nota: 7,5/10”

Synd att inte alla höll med om det där… Med 6 minuter kvar till gallringen ligger låten stadig på plats 149…