First, sorry but I feel that I have to keep writing my blog posts in Swedish. Writing in English sure is better (really), but I feel somewhat limited by doing so. I can only apologize and direct you to Google translate if you need to get my text translated.


Jag spenderar alltså denna nuvarande veckan i de djupa och mycket vackra Dalaskogarna, närmare bestämt i den lilla byn Tällberg vid Siljans strand. Bilden ovan är tagen med min iPhone från hotellrummets fönster. Sämre utsikt finns ju definitivt att vakna upp till…

I Dalarna (runt Siljan) flänger alltså jag, mor och far runt och försöker ladda batterierna efter ett hårt år av arbete. På samma sätt som vi brukar varje år. Vi åker runt till olika småstäder såsom Mora, Leksand, Rättvik, Borlänge, Insjön, Orsa osv och tittar i små pittoreska butiker och försöker insupa atmosfären och lugnet här. Det är verkligen ett helt annat tempo här än hemma i Göteborg där alla stressar jämt! Folk är artiga (stannar vid övergångsställena!), trevliga (hejar på gatan!) och framförallt lugna! Så otroligt skönt! Allt torde vara frid och fröjd således? Nej, inte riktigt…

Det finns så mycket som jag skulle vilja skriva om, men allt kommer jag inte ta upp här, framförallt inte nu. [En del här har även rensats bort.]

Dalarna alltså. Fint ställe verkligen! Synd bara att vi har haft lite oflyt med vädret hittills. Det har förvisso inte regnat särskilt mycket, men däremot är det i princip konstant mulet, vilket syns både på bilden ovan och den nedan.

Nu ska jag försöka avrunda det här inlägget.