Så här går det till:

  • Bloggare som blir utmanade ska skriva sex sanningar om sig själva i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet.
  • Välj sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras gästbok för att låta dem veta att de är utmanade och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

Här är alltså mina sex sanningar:

  1. Jag samlar på Transformers (alltså leksakerna som såg dagens ljus under 80-talets andra halva). Har några hundra faktiskt!
  2. Utan musik skulle jag inte fungera – får jag inte röra ett instrument på några dagar börjar jag trumma på bord eller spela piano i luften. Musikabstinens med andra ord! Men jag tänker aldrig gå på detox, haha!
  3. Jag började för en massa år sedan att skriva på en bok men körde fast när jag skrivit två sidor. Jag väntar fortfarande på att inspirationen till den ska återkomma.
  4. Jag är nörd ut i fingerspetsarna och har en förmåga att göra långa utlägg om de mest grundläggande saker – superpinsamt!! Visst, jag jobbar med forskning och undervisning, men ändå – sådant får ju gärna stanna kvar på jobbet…
  5. Jag vill lära mig att spela gitarr – har försökt flera flera omgångar, men jag har aldrig fattat tillräckligt snabbt! Vill ju kunna bra med en gång!
  6. Jag är rädd för att göra människor jag bryr mig om och tycker om besvikna. Därför oroar jag mig en del och överanalyserar ibland – något som jag under de senaste åren jobbat stenhårt för att bli av med. Och det har blivit bra mycket bättre än vad det varit!

Jag utmanar:
Alla som känner sig manade! Jag har för få läsare på min blogg…
Upp till bevis, var ärliga nu!

Sorry about the Swedish blog post, but I don’t feel like translating today…