Länge sedan jag uppdaterade här nu igen, men ändå. Först och främst måste jag tipsa om bandet Delain, dessa holländska underbara musiker! Lyssna på deras album som ni ser ovan, Lucidity och April Rain. Man mår så bra av att lyssna på deras skivor, så skön musik!

Kozilek, Butcher of Truth

I lördags var det Magic-prerelease igen förresten, och jag lyckades komma på femte plats! Visst, vi var bara 11 som spelade, men jag behövde inte stå över någon match (vilket jag alltid får göra normalt sett när det är ett udda antal spelare). Jag placerade mig på övre halvan efter att ha vunnit 3 och förlorat 2 matcher. Måste ge mig själv en klapp på axeln med tanke på att de två matcherna jag förlorade faktiskt var mot de som kom etta och tvåa. Det var mysiga kort som släpptes den här gången, galet stora monster och andra roligheter! Gillar! Ska försöka sätta ihop en ny lek snart tror jag.

Igår träffade jag den där mysiga tjejen igen, och det var minst lika trevligt som vanligt! Mer detaljer tänker jag inte skriva här!

I övrigt så håller jag (när jag har tid) på att fixa med skivlistan här på sidan, så att man ska kunna se vilka spår som finns på varje skiva – det är ganska omfattande och tar en hel del tid, men det kommer bli tokbra när det är klart! Det som kommer ta längst tid/bli jobbigast är om jag ska få med omslagen till alla skivorna, det kommer ta ännu mer tid än vad jag någonsin kan föreställa mig tror jag. Jaja, vi får se hur det blir!

Nä, nu ska jag ta tag i min forskning så jag blir färdig med den någon gång. Har bara några få veckor kvar innan jag tänkt dra igång nästa projekt, så det gäller att avsluta det här illa kvickt nu!

Tror det var allt för den här gången, ska skriva mer snart igen!

Jonas, signing off – for now.