Då var det Annandag påsk, vilket innebär att det återigen bär av till jobbet imorgon. Men än så länge är det fortfarande ledigt som står på programmet och det är ju trevligt!

Var en sväng i Kungsbacka igår, och det resulterade i inköp av Mega Man Powered Up till PSP och en månadsladdning av Spotify Premium. Det är alltid lika roligt att köpa saker! Men varför jag nämner detta nu är för att det kvitto jag fick på Pressbyrån när jag köpte premium-koden var det längsta jag någonsin sett när det gäller att bara köpa en enda sak. Ni kan ju se på bilden själva! Jag slängde in Dark Tranquillitys platta We Are the Void på bilden också som storleksreferens, då jag är övertygad om att alla vet hur stort ett CD-fodral är. Att den skivan är bland de bästa jag hört på länge gör ju inte saken sämre heller!

Långt kvitto!

Uppenbarligen har Spotify mycket att säga till sina kunder när det gäller premium…

Återkommer så fort jag har mer att skriva, nu ska jag njuta av reklamfri Spotify med MYCKET bättre ljudkvalité än vanligt!

Jonas, signing off – for now.