Idag är det påskafton! Dagen har spenderats med en trevlig middag hos mormor och morfar tillsammans med mor och far. Många ägg blev det, mums! Borde äta ägg lite oftare än vad jag gör, det blir ju bara till påsk och de få gånger jag bor på hotell, vilket är väldigt synd.

Apropå hotell, till sommaren blir det den sedvanliga turen till SBNetkonferensen i Tällberg. I år är det Göteborgs Universitet som står för fiolerna, alltså bland andra jag. Jag blev ombedd av några av professorerna på jobbet att konstruera en hemsida till konferensen vilket jag gjorde och blev färdig med innan de trodde att jag ens börjat. Kul att överraska åt rätt håll! Själva hemsidan finns att begrunda på http://www.lundberg.gu.se/sbnet10. Inte den snyggaste hemsidan på internet kanske men den är funktionell och gör sitt jobb. Under huven på den ligger det däremot rätt snygga lösningar (om jag får ego-boasta mig själv), vilka kommer märkas av längre fram allt eftersom folk anmäler sig. Det har ramlat in lite kommentarer på hemsidan också, och de finns att se här (pdf).

Det är så skönt att vara ledig i fyra dagar i streck nu, och dessa två första lediga dagarna har jag spenderat den mesta tiden på att jobba med min hemsida. Layouten är i princip klar, innehållet växer sakta men säkert fram med t.ex. mina konsolspel och min skivsamling. Det känns bra att jag faktiskt lägger tid på en egen hemsida, vilket jag inte gjort på väldigt länge!

I övrigt har jag nog inte så mycket annat att skriva om nu tror jag. Jag känner mig fortfarande allmänt glad och nöjd med det mesta, och jag fortsätter att ta varje dag som den kommer och njuter av varje stund. Ingen idé att tänka för mycket, ingen idé att planera för mycket för framtiden – den kommer tids nog ändå. Dags för mig att (på riktigt) börja leva för stunden och inte oroa mig så mycket! Hjärnspökena kommer alltid finnas där någonstans, men jag känner att jag kväver dem allt mer, och det är SÅ skönt!

Jo just det! Jag måste tipsa om ännu en film som jag såg häromdagen för andra gången: 9. Den är underbart söt och fin, så om ni inte sett den redan: gör det! Det är lite av folket som gjorde Nightmare Before Christmas som gjort den, och bara det gör den ju sevärd! Fruktansvärt tråkigt att 9 aldrig gick upp på bio här i Sverige, men som tur är finns den ju att tillgå på DVD.

Det var nog allt. Jonas, signing off – for now.