Då var det dags att försöka uppdatera lite här igen då – värst vad bra jag är på det här!

De senaste dagarna har gått åt till att jobba och jobba och jobba lite till. Idag blev jag kvar på jobbet typ en och en halv timma längre än vanligt då jag skulle skriva ihop en omtenta till receptariernas biokemikurs. Det är sådant man får göra när man undervisar på universitetsnivå, men det gör mig inget för det är faktiskt roligt. Bara hoppas att fler lyckas den här gången än sist, då endast 25 av 55 klarade sig! Så den här gången kan det nog bara gå bättre, procentuellt sett!

Annars så fortsätter jag att må tämligen bra på det emotionella planet, mycket känns bra just nu! Hoppas det får förbli så nu, håll tummarna! Men allt känns lättare när man mår på det här sättet, även jobbet som på forskningsfronten går ungefär lika bra (dåligt) som vanligt.

Såg filmen Natt på Museet häromdagen på TV, den var rolig och rätt mysig, så den kan jag varmt rekommendera! Den handlar om att alla föremål på ett museum (duh) vaknar till liv om nätterna (duh igen), vilket är en ganska häftig tanke egentligen. Vem vet vad som försiggår på världens museer om nätterna egentligen? Så om ni inte sett filmen redan, så gör det! Själv ska jag försöka se uppföljaren så snart som möjligt – vem vet, den kanske går på tv snart den också.

Sitter just nu när jag skriver detta och tittar på Disneys film Wall-E – och den är jättesöt verkligen! Huvudkaraktären, alltså roboten Wall-E själv, är hur gullig som helst – de har verkligen lyckats med karaktärsdesignen där! Han verkar inte kunna prata särskilt mycket men uttrycker sig med kroppsspråk och så istället, vilket utan tvekan fungerar bra det med! Hoppas den fortsätter att vara lika bra hela tiden som hittills!

Nu ska jag fortsätta titta lite mer ordentligt, så återkommer jag med skrivandet snart igen!

Jonas, signing off – for now.

... slightly more nice than before...

Wall-E