Idag har det varit måndag hela dagen. Igen. Tänk att det alltid ska vara så efter helger! Nåväl, det har varit en mysig måndag åtminstone, till skillnad från de flesta.

Var i Ullared i lördags, shoppade loss lite bland filmer och skivor – alltid trevligt! Och för en gångs skull var det inte sinnessjukt mycket folk, bara mycket folk. Tyvärr hade de fått för sig att börja flytta runt avdelningarna igen, så nu tar det väl ett halvår innan man hittar hjälpligt där igen – och då har de säkert flyttat runt grejer igen! Men det är ett trevligt ställe ändå, låga priser mår man bra av! Att man dessutom på vägen dit och hem passerar radiostationen Grimeton gör det hela ännu bättre. Vad är då detta? Jo, det är Sveriges äldsta fortfarande fungerande radiosändare. Den användes under 1920-talet för att telegrafera till och ta emot sändningar från USA. Otroligt imponerande, så det är väl värt att åka dit om man vill se mobiltelefonernas föregångare!

Igår (söndag) gjorde jag inget vettigt alls, men ibland blir det sådana dagar också.

Och idag, måndag som sagt, var det att jobba igen – alltid trevligt! Visst, det är svårt som attan – men ack så trevligt ändå! Efter jobbet blev det en fika med en mysig person igen, och det är ännu trevligare än att jobba. Man ska umgås med människor som man trivs med, man mår bäst då.

Kort inlägg idag, men ändå något. Dags för lite skönhetssömn (nåja).

Jonas, signing off – for now.