Nej, absolut inget sådant som DU sitter och tänker på just nu! Jag funderar faktiskt bara på de filmtrailers som visades innan Avatar igår.

Clash of the Titans

Verkar som att det kommer komma många riktigt fräcka filmer nu framöver, och jag tänker då främst på Clash of the Titans – den trailern gav många bestående minnen! Snacka om att den filmen dök upp från ingenstans och totalt slog knock på mina ”vill se”-gener. Älskar filmer där det blandas in mytologiska varelser och sådant, och här verkar de hämta både från den grekiska/romerska mytologin (som ju till stora delar är ganska lika, frånsett att de bytt namn på allt) och från mytologiernas mytologi: den egyptiska. Man kan verkligen fråga sig vad de gamla egyptierna fick alla idéer ifrån! Fräckt är det i alla fall! En annan film som också verkar mycket sevärd är Sherlock Holmes, får se om det finns möjlighet att se den snart.

Dagen har varit en lugn och fin dag med lite blandade jobbrelaterade aktiviteter, så inget spännande där att rapportera heller… Chefen är dessutom någon annanstans än i Sverige för tillfället, så jag får klara mig på egen hand när det gäller forskningen – hoppas jag kommer någonvart!

Nu ska jag vara lite huslig och försöka fixa något inför imorgon så jag slipper svälta ihjäl vid lunch.

Jonas, signing off – på återhörande/-läsande/-whatever.