Tisdag idag, jag borde verkligen skärpa mig när det gäller att skriva här. Men det är så mycket som rör på sig för tillfället, många tankar som snurrar, vilket innebär att skrivandet bortprioriteras. Nåväl, nu är det dags för en liten uppdatering iaf.

Butterfly?

Sitter och sliter med min forskning, försöker få mina prylar att bete sig som de borde göra, men det gör de inte. Lugnt kan man ju säga att det hela är konsekvent i alla fall, det funkar antingen inte alls eller väldigt dåligt. Fjärilen som ni ser här ovanför är ett typiskt sådant exempel. Jag ska inte se fjärilar, jag ska se jämna fina toppar! Men men, om man gör lite ändringar så försvinner åtminstone djuren, även om resultaten inte blir bra ändå. Kan ju hoppas att jag får hjälp snart, så projektet kan börja röra på sig i rätt riktning igen. Jaja…

På musikfronten är det inte så mycket nytt att rapportera, schlagern är i princip färdig musikaliskt sett – bara sången som ska läggas på. Vore bra om någon ville lägga sång på den bara… Känner ni nån som är grym på att sjunga (på lite samma sätt som t.ex. Joakim Cans i Hammerfall) och dessutom har möjlighet att spela in med bra kvalité är det bara att hojta till! Visst, deadline är inte förrän 22 september, men det hade varit skönt att få det hela klart. Sedan får vi ju se om det blir några fler låtar som skrivs och skickas in också – man vet ju aldrig vad som händer.

Jag ska snart se till att få tummen ur och pilla ihop hela hemsidan, bloggen funkar ju bra nu, både funktions- och utseendemässigt (anser åtminstone undertecknad).

Nä, nu får jag ta och återgå till mina hemska spektra/fjärilssamlingar/siffror/whatever.

"The darkness is gathering, the soul is soon to break..."