Twilight

Söndag idag, betyder alltså måndag imorgon. Måndag och jobb… Blandade känslor såklart, som vanligt – men mest känns det bra, jag gillar mitt jobb! På tisdag och onsdag den här veckan ska jag lära studenter att massakrera hästhjärta dessutom, ska bli kul att se om det är några bra studenter den här gången – om de t.ex. vet hur man använder en pipett. Tänk va, att något såpass enkelt kan vara SÅ svårt! Haha, men det är bara att lära upp dem.

Köpte lite saker idag, anime-serien Ergo Proxy och filmen Twilight. Ska bli intressant att se hur det känns när jag ser den nu, har liksom lite… speciella minnen kopplade till den filmen. Men det ska nog gå bra. Dessutom köpte jag skivan ”Until There’s Nothing Left of Us” med gruppen Kill Hannah. Hade inte hört talas om dem tidigare, men skivan var såpass bra att jag inte kunde låta bli att köpa den – den var ju relativt billig dessutom så ingen större skada skedd. Inte direkt den sortens musik jag normalt lyssnar på, men klart njutbart!

Vad kan jag mer skriva om idag då? Tror inte det finns så mycket mer just nu faktiskt. Hoppas på att få svar från en tjej som sjunger grymt bra. Har frågat om hon vill vara med och sjunga på mina låtar, men som sagt, inget svar än. Håll tummarna!

Nu ska jag göra något annat än skriva här.

Over and out.