Hoppsan, det blev visst inget ”inlägg imorgon”… Usch vad slö jag är! Men men, bäst att försöka ta sig i kragen då.
Turneringen jag skrev om i förra inlägget gick lika bra som vanligt, jag förlorade de 3 första duellerna och vann de två sista, vilket gjorde att jag kom på nionde plats av tolv. Men jag spelar verkligen inte Magic för att vinna, utan för att det är tokkul att spela.

Arbetet med hemsidan verkar gå ganska slött också just nu, har inte riktigt inspiration till att koda märker jag. Jag har så goda ambitioner när jag sätter mig men fem minuter senare så blir det bara tvärt ”nä!”. Men jag SKA fixa det, nån gång… Bloggen ligger ju uppe i alla fall och ser helt okej ut tycker jag.

På musikfronten ser det dock bättre ut, arbetet med schlagern går framåt och den låter faktiskt grymt bra nu, om jag får säga det själv. Det mest kritiska som kvarstår är att få på sången ordentligt, men det ska nog lösa sig snart det med. Jag hoppas det i alla fall. Låt säga att det är tur att musik finns, det vore fruktansvärt jobbigt annars, inte kunna få ur sig saker och ting! Arbetet med novellen som Dreamworld ska bygga på går också framåt så sakterliga, och den kan nog komma att bli riktigt spännande skulle jag tro! Det kommer ju framförallt bli en väldigt… Vad ska man säga… Ovanlig historia med en del twistar och vändningar, och sånt är ju alltid kul.

Usch, inatt drömde jag det där igen… Jag vill inte drömma sånt, vill bara glömma! Men det verkar som att min hjärna bestämt sig för att aldrig släppa saker och ting ordentligt så det kommer väl fortsätta. Min gissning är att man måste komma på något att fylla huvudet med för att dessa tankar ska krypa ihop i ett hörn och dö. En dag så…

Apropå musik! Måste ju återigen göra lite reklam för vad jag tycker är bland årets bästa låtar i Eurovision! Petr Elfimov med låten Eyes That Never Lie som tävlar för Vitryssland. Om man undviker att titta på framträdandet så är det faktiskt en helt grym låt! Videon till låten går att se här nedan.

Jag tror att detta var allt för den här gången, återkommer så snart jag har mer att skriva.