Då var det fredag igen, veckans sista arbetsdag. Tar en paus i mina försök att tämja programmet GARANT som jag gärna ser ger lite resultat snart (eller, jag har paus och programmet räknar som bara den i detta nu). Det behövs för min artikel, vars innehåll jag inte tänker gå in på här (fall någon av er som läser det här känner för att sno mina idéer). Haha, yeah right…

Dragon Broodmother

Imorgon är det lördag, och inte vilken lördag som helst! Det är Magic-prerelease! Jag har sett fram emot det väldigt väldigt länge, så det ska bli så kul! Troligtvis blir det väl en regelrätt förnedring resultatmässigt som vanligt, men jag spelar inte för att vinna utan för att ha roligt och bara få tänka på kortvändande istället för allt annat. Vem vet, jag kanske försöker mig på att skriva någon rapport här efteråt – vi får se om hjärnan lever alls efteråt, brukar kunna bli rätt trött…

Vad annars tro…? Jo, arbetet med alla låtar får fortsätta kanske lite ikväll och förhoppningsvis lite på söndag också. Många låtar på gång, men inget som riktigt vill bli klart (som vanligt alltså), men det är bara att hoppas på det bästa! Vill så gärna få klart allihop och komma igång ordentligt med skrivandet igen ju! Men men, novellen som Dreamworld ska baseras på börjar faktiskt bli bra, vem vet, jag kanske lägger upp den här på hemsidan när den är helt färdig! Håll ögonen öppna!

Det var allt för nu…